Print E-mail

 

DESCOPERA GRECIA SI RASFATA -TE !!!

 

SUPER OFERTA 

Primavara 2015

 

  VILA ELENI ***

(PARALIA KATERINIís)

 

109 EURO/pers

BONUS : 7 CINE

3132

 

Date de plecare:

Mai:05.05,08.05,12.05, 15.05 ,19.05,22.05,29.05

 

Tariful include :

  • ōTransport cu autocarul Romania- Grecia- Romania

(Oradea, Arad, Timisoara, Cluj Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Campina, Bucuresti)

  • ō7 nopti cazare in camera  tripla/qpl  la Vila Eleni 3* - Paralia Katerini's
  • ō7 cine la restaurantul hotelului Akti Musson 3*
  • ōReprezentant vorbitor de limba romana la agentia partenera din Paralia Katerini's

 

Tariful nu include : asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie), excursiile optionale sau alte cheltuieli personale

 

Reduceri /Suplimente :

Supliment cazare in camera dubla : 5 EUR/pers.

Supliment single: 6o eur

Supliment de transfer din Baia Mare*, Satu Mare*, Tg Mures *Ė 12 EUR/ pers

* pentru minim 6 persoane

** pentru minim 4 persoane

 

Nota : in cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate (**/***), turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului.

 

Pentru transport individual, se adauga un supliment de 20 EUR/pers la tariful promotional de cazare.

 

Reduceri/Suplimente:

Copiii cu varsta intre 0- 5,99 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate (la cazare si transport)

Copiii cu varsta intre 6 Ė 14,99 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de o reducere de 35% din tariful de cazare

A treia si a patra persoana dintr-o camera TPL sau QPL beneficiaza de o reducere de 20% din tariful de cazare

 

Descriere regiune: Riviera Olimpica, situata in nordul Greciei, reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a va petrece vacanta. Peisajul unic oferit de apele cristaline ale Marii Egee si de plajele cu nisip fin aflate in proximitatea Muntelui Olimp, clima , atractiile culturale si vestigiile istorice ale regiunii, precum si animatia statiunilor turistice sunt doar cateva motive pentru a alege Riviera Olimpica a Greciei. Plajele Rivierei Olimpice se intind pe aproape 70 km, de la Methoni pana la Nei Pori. Cele mai cunscute statiuni turistice sunt : Paralia Kateriniís, Olimpic Beach, Leptokarya, Panteleimonas, Platamonas si Nei Pori.

 

Descriere statiune : Paralia Kateriniís este cea mai mare si mai cunoscuta statiune a Rivierei Olimpice, celebra mai ales pentru cluburile, discotecile, magazinele de blanuri si tavernele, care servesc specialitati direct din mare. Atractia turistica principala o reprezinta portul, langa care se afla cele mai bune taverne cu delicatese pescaresti. Plaja cu nisip fin, digul pietros, briza marii confera statiunii un aer romantic.

 

Excursii optionale recomandate (se organizeaza de catre agentia locala partenera) : Excursie la Manastirile de la Meteora, Croziera la Insula Skiathos, Excursie la Salonic, Excursie la Muntele Olimp, Excursie la Atena, Seara Greceasca.

 

Descriere hotel : Vila Eleni*** este situata in zona noua a statiunii Paralia Kateriniís, preferata de turistii care isi doresc o vacanta mai linistita, departe de agitatia din centrul statiunii. Cladirea, recent contruita, detine 16 camere DBL, TPL si QPL. Camerele sunt spatioase , decorate modern si utilate cu toate facilitatile : balcon, baie cu dus, TV, acces internet, mini-bucatarie dotata cu ustensile de baza, A/C (contra-cost 5 EUR/zi/camera).

Distanta fata de mare : 500 metri

Plaja in zona este cu nisip fin, fiind preferata de turistii care cauta o zona mai putin aglomerata de plaja.

 

 

 

 

 

INFORMATII IMPORTANTE

 

-In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala  si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa.

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

-Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 10:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

-In ziua de check out, plecarea catre Romania va fi in jurul orelor 17:00-18:00.

-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

-Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie.

-Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat.

 Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.