VILA CHRISTINA (MORAITIKA) Early Booking 40% pana la 31.01.2015
Print E-mail

VILA CHRISTINA

(MORAITIKA)

 33

Early Booking 40% pana la 31.01.2015

Tarife exprimate in euro/persoana/sejur 7 nopti/ Fara Masa/ Transport autocar

Data de plecare:

Tarif Standard

Tarif PROMO

30% Early Booking

05/05/2015

165 Euro/pers

99 Euro/pers

12/05/2015

165 Euro/pers

99 Euro/pers

19/05/2015

165 Euro/pers

99 Euro/pers

 

 

 

 

Tariful include :

  • ŘTransport cu autocarul din urmatoarele orase : Campina, Ploiesti, Pitesti, Bucuresti, Giurgiu , Brasov, Sibiu, Fagaras, Rm Valcea 
  • Ř7 nopti cazare – fara masa

 

Supliment Transport pentru urmatoarele orase:  Cluj Napoca, Deva, Sebes, Alba Iulia, Turda, Aiud , Oradea, Arad, Timisoara - 15 EUR/pers

Baia Mare**, Satu Mare**, Tg Mures** - 20 EUR/pers- **transfer pentru minim 6 persoane

 

Oferta este valabila doar pentru cazare + TRANSPORT CU AUTOCARUL

Pentru Transport INDIVIDUAL – tariful de cazare se majoreaza cu 20 Euro/pers/sejur

 

Tariful nu include : asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie), excursiile optionale sau alte cheltuieli personale

 

Nota : in cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate (**/***), turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului.

 

Reduceri/Suplimente:

Copiii cu varsta intre 0- 5,99 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate (la cazare si transport)

Copiii cu varsta intre 6 – 14,99 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de o reducere de 35% din tariful de cazare

A treia si a patra persoana dintr-o camera TPL sau QPL beneficiaza de o reducere de 20% din tariful de cazare

 

 

Insula Corfu– Statiunile Moraitika – Messonghi

Aflate la doar 20 km departare de Corfu Town (capitala insulei Corfu), statiunile “gemene” Moraitika si Messonghi reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc o vacanta intr-o zona linistita, dar in acelasi timp cu acces facil la principalele obiective de interes turistic din zonan. Aceste doua statiuni formeaza un intreg, separat doar de raul Messogi, de unde provine si numele statiunii Messonghi.

 

Moraitika este strabatuta de un drum principal ce leaga majoritatea statiunilor de pe insula.De o parte si de alta a drumului principal sunt nenumarate taverne, magazine de suveniruri , bijuterii si haine, centre medicale private si bineinteles supermarketuri. Desi este o statiune plina de viata , ofera in acelasi timp si un confort si o liniste ce vine in ajutorul familiilor cu copii. Situata putin mai sus, pe un deal, este zona veche a orasului unde sunt case vechi, iar biserica are o vedere minunata asupra coastei.

 

Plaja Moraitika este un amestec de nisip ?i pietri?, cu conditii excelente de înot pentru copii, intrarea in mare fiind lina. În Moraitika pute?i beneficia de serviciile unui centru de scufund?ri ?i alte facilit??i de practicare a sporturilor de ap?, excursii cu barca ?i karting.

 

Din Moraitika se organizeaza excursii optionale de neuitat, cum ar fi : Turul Insulei Corfu, Excursie in capitala insulei – Corfu Town, Croaziera in Albania, Croaziera la Insulele Paxos, Antipaxos si Pesterile Albastre, Croaziera cu vaporul cu fundul de sticla etc

 

VILA CHRISTINA

(Moraitika)

Localizare:

la cateva minute de centru si de plaja cu nisip si pietricele.
Facilitati camere:

chicineta utilata, televizor, internet WIFI , balcon, aer conditionat – 5 eur/cam/zi.
Facilitati hotel:

gradina, parcare, internet WIFI

34353637

INFORMATII IMPORTANTE 

-In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala  si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa.

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

-Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 10:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

-In ziua de check out, plecarea catre Romania va fi in jurul orelor 17:00-18:00.

-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

-Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie.

-Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat.

 Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.