Print E-mail

 

PASTE ORTODOX

IN INSULA CORFU 

EARLY BOOKING PANA LA 28.02.2015

  249 €    159 €/PERS

CAZARE 4 NOPTI/ DEMIPENSIUNE/ AUTOCAR 

 BONUS - 3 EXCURSII

08.04 – 14.04.2015 


Ziua 1 – 08.04.2015 – Miercuri

Plecare din Romania spre Grecia, din urmatoarele orase : Oradea, Arad , Cluj, Turda, Tg Mures*, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Deva, Sibiu, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Bucuresti. Traversarea Bulgariei noaptea.

 

Ziua 2 – 09.04.2015 -  Joi

Sosire in Grecia dimineata. Bonus – Tur de Salonic – panoramic si pietonal. Vom vedea Agora Romana, Arcul lui Galerius, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru ( Moastele Sf. Dumitru). Plecare spre Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini  la Hotel Akti Musson 3*+. Cina la restaurantul hotelului Akti Musson 3*+.

 

Ziua 3 – 10.04.2015 -  Vineri

Dupa micul dejun – Excursie la  Meteora si Schitul Sf. Paraschevi din Valea Tembi. Continuam traseul spre insula Corfu.  Cazare la Hotel Telemachos 2*+ – Dassia.  Cina. Timp liber

 

Ziua 4 – 11.04.2015  - Sambata

Dupa micul dejun - Vizita Corfu Town - Biserica Sf Spiridon, asistare la parada Filarmonicelor orasului Corfu si la obiceiul traditional al aruncarii vazelor pline cu apa de la balcoanele cladirilor din orasul vechi ; timp liber pentru shopping si explorarea orasului, oprire la vizitarea unei distilerii locale de liqueur traditional Koum Quat . Noaptea de Inviere – se va sarbatori in Corfu Town, cu lumanari si oua rosii oferite de catre agentia Tramp Travel.

 

Ziua 5 – 12.04.2015 -  Duminica

Dupa micul dejun - Duminica Pastelui (12.04.2015) – timp liber pentru explorarea statiunii Dassia ; explorarea imprejurimilor – vizitarea statiunii Paleokastritsa si a bisericii bizantine din statiune.

Optional – Pranz traditional de Paste cu program folcoric – 25 EUR/pers

 

Ziua 6 – 13.04.2015 -  Luni

Dupa micul dejun - Plecare spre Romania.

 

Pachetul include:

1 noapte cazare in Paralia Katerini's- Hotel Akti Musson 3*+

3 nopti cazare in Corfu – Dassia – Hotel Telemachos 2*+ -  in aripa renovata a hotelului

Masa: Demipensiune (mic dejun + cina)

Transport cu autocarul (clasificat pentru transport international, scaune rabatabile) din Bucuresti/Ploiesti.

Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului

3 EXCURSII BONUS – Conform programului. 

 252627

Tariful nu include :

Supliment de transfer din Oradea, Arad , Cluj, Turda, Tg Mures*, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Deva, Sibiu, Fagaras, Brasov – 20 euro/pers

* Tg Mures - Transfer disponibil pentru minim 4 persoane

asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie), biletele de intrare la obiectivele turistice vizitate (muzee, manastiri), sau alte cheltuieli personale

Traversare cu ferry-boat-ul Igoumenitsa-Corfu-Igoumenitsa (20 EUR / pers dus-intors) – se achita in autocar la insotitorul de grup

Optional – Pranz Traditional de Paste cu program folcloric – 15 EUR/pers

 

Reduceri :

Fiecare persoana cazata in camera TPL sau QPL beneficiaza de o reducere de 10 EUR/pers.

Nota: in cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate (*) , turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului.

 

Conditii de EARLY BOOKING :

Discounturile de EARLY BOOKING sunt valabile cu conditia achitarii a 50% din valoarea pachetului turistic in termen de 3 zile de la momentul rezervarii si a diferentei de 50% pana la expirarea datei limita de Early Booking (28.02.2015). In cazul in care nu se achita diferenta de 50% pana la data limita de expirare a ofertei de Early Booking, pachetul turistic se va incadra la urmatoarea treapta de pret (tarif de catalog – 249 EUR/pers).

 

Rezervarile facute in perioada de Early Booking nu permit modificari sau anulari. Discounturile de Early Booking se aplica la pachetul de baza; acestea nu se aplica la suplimente sau alte reduceri.

 

** Grup minim 40 de persoane

 

PASTE ORTODOX IN INSULA CORFU 

 

Daca ati avea o singura sansa in viata de a vizita insula Corfu, atunci ar trebui cu siguranta sa alegeti ca perioada primavara, in pragul Sfintelor Sarbatori de Paste. Este perioada in care insula este scaldata in frumusete si culoare, de la vegetatia specifica zonei mediteraneene, pana la cladirile impodobite pentru sarbatoare, decorate cu flori si cu steaguri medievale .

 

Bucuria si emotiile pe care le veti trai ascultand muzica celor 3 filarmonici ale orasulului, imbracate in straie de gala, care defileaza in centrul orasului in timpul procesiunilor religioase organizate cu ocazia Pastelui sunt de nedescris.

 

Atmosfera deosebita, cultura si traditiile specifice insulei Corfu in perioada Pastelui (o combinatie intre obiceiurile crestin-ortodoxe si obiceiurile de influenta vestica sau chiar pagana, precum aruncarea vazelor pline cu apa de la balcoanele cladirilor de catre locuitorii orasului – pentru a invoca prosperitatea si bunastarea), recomanda aceasta destinatie ca prima optiune pentru a petrece Sfintele Sarbatori de Paste intr-o insula greceasca.

 

Va invitam sa traim impreuna un Paste spectaculos in Insula Corfu !

 

Detalii cazare

Paralia Katerini's – Hotel Akti Musson *** + (www.aktimusson.com)

Corfu, Dassia – Hotel TELEMACHOS **+ (cazare in aripa recent renovata a hotelului)

http://www.sidari-apartments.com/hotel-telemachos.htm

http://www.sidari-apartments.com/hotel-telemachos2.htm

 

INFORMATII IMPORTANTE

-In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala  si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa.

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

-Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 10:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

-Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie.

-Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat.

- In cazul ofertelor de tip circuit, agentia / insotitorul de grup isi rezerva dreptul de a schimba ordinea vizitarii obiectivelor incluse in program (din motive obiective), fara a omite nici unul dintre acestea si fara a afecta structura programului.Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.