Print E-mail

PASTE ORTODOX IN GRECIA

  199    169€/PERS

CAZARE 4 NOPTI/ DEMIPENSIUNE/ AUTOCAR 

 BONUS -  MASA FESTIVA DE PASTE SI 5 EXCURSII

APARTHOTEL BALKAN HELLAS 3*  -  LEPTOKARYA

 

Ziua 1 – 09.04.2015 – Joi

Plecare din Romania spre Grecia, din urmatoarele orase : Oradea, Arad , Cluj, Turda, Tg Mures*, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Deva, Sibiu, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Bucuresti. Traversarea Bulgariei noaptea.

Ziua 2 – 10.04.2015 -  Vineri

Sosire in Grecia dimineata. Bonus – Tur de Salonic – panoramic si pietonal. Vom vedea Agora Romana, Arcul lui Galerius, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru ( Moastele Sf. Dumitru). Plecare spre Paralia Katerini. Cazare la Aparthotel Balkan Hellas 3*.

Ziua 3 – 11.04.2015 -  Sambata

Dupa micul dejun – Excursie la  Meteora si Schitul Sf. Paraschevi din Valea Tembi.

Se ajunge la hotel in jur de ora 18.00. Noaptea de Inviere - Biserica din Paralia Katerini’s, cu lumanari si oua rosii oferite de catre Hotel Akti Musson 3*+.

Ziua 4 – 12.04.2015  -  Duminica

Dupa micul dejun - Excursie la Manastirea Sf Efrem Sirul (Kontariotissa) si la intoarcere sunteti asteptati cu un pranz traditional grecesc (masa festiva ) la restaurantul hotelului Akti Musson 3*+. Dupa amiaza timp liber.

Ziua 5 – 13.04.2015 -  Luni

Dupa micul dejun - Excursie la Muntele Olimp  unde  veti vizita cada lui Zeus, Manastirea Sf Dionisie al Olimpului si Paleos Panteleimonas.

Ziua 6 – 14.04.2015 -  Marti

Dupa micul dejun - Excursie la Manastirea Souroti, la Moastele Sf Paisie Aghioritul. Plecare spre Romania.

 

Pachetul include:

4 nopti de cazare in camera dubla- Aparthotel Balkan Hellas 3*  - Leptokarya.

Masa: Demipensiune ( mic dejun + cina) si Masa festiva de Paste

Transport cu autocarul  Romania – Grecia – Romania (clasificat pentru transport international, scaune rabatabile)

Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului

5 EXCURSII BONUS – Conform programului.

Tariful nu include : asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie - ), biletele de intrare la obiectivele turistice vizitate (muzee, manastirile de la Meteora – 3 euro/pers) sau alte cheltuieli personale.

Reduceri /Suplimente :

Fiecare persoana cazata in camera TPL sau QPL beneficiaza de o reducere de 5 EUR/pers.

Supliment de transfer din Baia Mare*, Satu Mare* – 12 EUR/ pers;  * pentru minim 6 persoane

Nota : in cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate (*) , turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului.

 

APARTHOTEL BALKAN HELLAS3* este situat in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. In apropiere se afla gara (de unde aveti acces direct catre Salonic, Katerini, Nei Pori) si o statie de autobuz, care permit fiecaruia organizarea timpului liber. Distanta pana la plaja este de 200 m, dar se poate ajunge la plaja si pe strada comerciala principala.

Studiouri pentru 2, 3, 4  persoane, cu anexa la  minibucatarie (chicineta) dotata cu ustensilele de baza, baie, aer conditionat (contra cost), balcon sau terasa. In studiouri turistii se ocupa singuri de pastrarea curateniei, achizitionand produsele necesare pentru aceasta si nu au la dispozitie prosoape sau alte obiecte de igiena.

      Dotari : curte interioara cu piscina, piscina pentru copii, pool bar, restaurant, receptie. Aerul conditionat (optional): 5 €/zi/camera.

Descriere regiune: Riviera Olimpica, situata in nordul Greciei, reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a va petrece vacanta. Peisajul unic oferit de apele cristaline ale Marii Egee si de plajele cu nisip fin aflate in proximitatea Muntelui Olimp, clima , atractiile culturale si vestigiile istorice ale regiunii, precum si animatia statiunilor turistice sunt doar cateva motive pentru a alege Riviera Olimpica a Greciei. Plajele Rivierei Olimpice se intind pe aproape 70 km, de la Methoni pana la Nei Pori. Cele mai cunscute statiuni turistice sunt: Paralia Katerini’s, Olimpic Beach, Leptokarya, Panteleimonas, Platamonas si Nei Pori.

Descriere statiune: Leptokarya este una dintre cele mai cunoscute localitati ale Rivierei Olimpice a Greciei, deseori comparata cu cornul abundentei, deoarece aici se gasesc toate elementele indispensabile unei vacante linistite. Aici veti gasi cafenele, patiserii si taverne, amplasate de-a lungul plajei, magazine cu suveniruri, supermarket-uri bine aprovizionate, discoteci si cluburi de seara. Plaja in regiune este pietroasa-nisipoasa, amenajata, iar marea calma si limpede. Deasupra orasului se vede Muntele Olimp, care confera statiunii un microclimat ideal. Leptokarya este locul ideal de odihna, dar si un orasel fermecator in care va veti putea bucura de spiritul grecesc si traditiile locale. Saptamanal (in fiecare marti), in centrul orasului, se organizeaza un targ in care veti putea achizitiona legume, fructe, delicatese si diverse alte produse direct de la producatorii locali.

 

INFORMATII IMPORTANTE

-In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala  si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa.

-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului) -Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 10:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

-In ziua de check out, plecarea catre Romania va fi in jurul orelor 17:00-18:00.

-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.

-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.

-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

-Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie.

-Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat.Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.