FLAMINGO GRAND HOTEL
Print E-mail

FLAMINGO GRAND HOTEL

ALBENA.LITORAL BULGARESCBULGARIA

 flamingo1

flamingo2flamingo3

LOCALIZARE

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii Albena. 

CAZARE

Hotelul dispune de 60 studiouri standard, 84 studiouri deluxe si 14 studiouri executive. 

Studio standard – au 50 mp, un pat 180x200, trei paturi 100x200 si o canapea ca si pat suplimentar si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, Tv satelit, acces internet, telefon direct, fier si masa de calcat, seif, minibar, sistem electronic de incuiere, baie cu cada si dus, toaleta separat, uscator de par, sistem Sos, halate de baie si papuci, sistem muzica in camera si baie, bucatarie utilata, conditii de pregatit ceai si cafea, terasa cu masa si doua sezlonguri.

Studio deluxe – au 50 mp, vedere catre mare si piscina, doua paturi 100 x 200, o canapea si sunt dotate cu  aer conditionat centralizat, Tv satelit, acces internet, telefon direct, fier si masa de calcat, seif, minibar, sistem electronic de incuiere, baie cu cada si dus, toaleta separat, uscator de par, sistem Sos, halate de baie si papuci, sistem muzica, bucatarie utilata, conditii de pregatit ceai si cafea, terasa cu masa si doua sezlonguri.

Studio executive -  au 50 mp, cu vedere la mare, doua paturi 100 x 200, canapea si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, Tv satelit, acces internet, telefon direct, fier si masa de calcat, seif, minibar, sistem electronic de incuiere, baie cu cada si dus, toaleta separat, uscator de par, sistem Sos, halate de baie si papuci, sistem muzica, bucatarie utilata, conditii de pregatit ceai si cafea, terasa cu masa si doua sezlonguri.

Privilegii pentru cei cazati in studio executive: la cerere – mic dejun servile in Executive Lounge situate la etajul 9, servicii spa – fitness, sauna, piscina, baie de aburi.

 

PLAJA SI PISCINE

Hotelul este situat la 150 m de plaja privata.

Piscina exterioara de mari dimensiuni cu atractii acvatice, piscina interioara parte din centrul Spa.

 

29-04-2016 (2 nopti) | Adulti 2, Copii 0 ( Pret final cu taxe incluse )

 

 

Restrictii

Camera

Tip cazare

Masa

Reducere / 
Valabil pana la:

Pret final

Stop sales

Conditii

NU

STUDIOSTD

DBL

HB

NU

€ 172,00
€ 172,00

Stop sales

Conditii

NU

STUDDLX

DBL

HB

NU

€ 195,00
€ 195,00

Stop sales

Conditii

NU

STUEXE

DBL

HB

NU

€ 204,20
€ 204,20

 Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.